Smartphones tot 200 euro

Andere  smartphone categorieën: tot 200€| tot 500€meer dan 500€

Inhoud:

Beste smartphone merken tot 200 euro

Met een laag budget geef je het soms snel op met de zoektocht naar een goede smartphone. Ook kun je soms niet veel waarde hechten aan een mobiele telefoon, omdat je liever met de vaste telefoon belt en alleen voor noodgevallen iets bij je wilt hebben. Toch wordt er van je verwacht dat je bereikbaar bent. Een duur model aanschaffen is dan echter niet nodig. Wat jouw situatie ook is en waarvoor je de smartphone ook wilt aanschaffen, je kunt er altijd voor zorgen dat je iets goeds in handen hebt zonder te veel te betalen. Daarom helpen we jou op weg met de beste smartphone merken tot 200 euro, zodat je weet waar je rekening mee kunt houden en welke merken er niet mogen ontbreken met jouw zoektocht.

Alle telefoons bij de beste smartphone merken tot 200 euro

De beste smartphone merken tot 200 euro lijken in eerste instantie vrijwel onvindbaar. Continu wordt er geadverteerd met de nieuwste modellen, welke al gauw tot 1000 euro kunnen gaan kosten. Echter zijn er wel degelijk merken te vinden die jou een goedkope oplossing bieden. Als je echt naar de beste telefoon wilt gaan kijken, dan is de Samsung Galaxy A40 de beste oplossing. Deze telefoon zit echter wel net iets boven de 200 euro. Voor 209 euro is deze telefoon al in de winkels te vinden. Je hebt hierdoor wel alles wat je van een mobiele telefoon verwacht. De apps kunnen erop, je hebt een goede camera beschikbaar en de smartphone draait op de nieuwste versie van Android. Ook in de toekomst zal deze telefoon dus nog mee kunnen.

Van duurdere modellen tot de allergoedkoopste

Een andere telefoon die niet mag missen in de lijst van de beste smartphone merken tot 200 euro is de Huawei P Smart. Huawei is een Chinees merk, dat qua innovaties soms ver voor ligt op de rest. Hierdoor ben je verzekerd van de beste kwaliteit, voor maar 150 euro. Je bent te allen tijde bereikbaar en betaalt niet te veel. Wil je nog goedkoper? Dan is de nieuwe Nokia 3310 een goede oplossing. Alle vertrouwde zaken van de ouderwetse Nokia 3310 staan hierop. Denk daarbij aan Snake. Ondanks dat de telefoon nostalgie met zich meebrengt, heeft het ook veel vernieuwingen. Tegenwoordig draait deze smartphone namelijk ook op Android, waardoor je jouw sociale media er ook op kunt onderhouden. Voor deze telefoon betaal je doorgaans slechts 79 euro. Een goedkope oplossing voor bij een sim only abonnement of prepaid simkaart.

Ze werken soms iets langzamer

Als je gaat kijken naar de beste smartphone merken tot 200 euro, dan zie je vrijwel altijd merken terug die ook in het duurste segment zitten. Denk daarbij aan:

  • Samsung
  • Apple
  • Huawei
  • Nokia
  • Xiaomi

Je moet er in sommige gevallen wel rekening mee houden dat de telefoons iets langzamer werken. Dit komt doordat de hardware goedkoper is. Het werkgeheugen is hierdoor bijvoorbeeld kleiner. Mocht je veel met jouw telefoon doen, dan is dit dus geen goede oplossing. Je kunt er dan voor kiezen om de smartphone in combinatie met een abonnement aan te schaffen. Je betaalt dan slechts een laag bedrag per maand, waarmee je jouw telefoon terugbetaalt aan de provider.

De voor- en nadelen van een goedkoper model

Een goedkope telefoon aanschaffen heeft daarbij verschillende voor- en nadelen. Als je gaat kijken naar de beste smartphone merken tot 200 euro, dan moet je deze wel in acht nemen. Onderstaande tabel geeft daarom een kort overzicht van deze voor- en nadelen, zodat je hier rekening mee kunt houden tijdens jouw zoektocht.

Voordelen Nadelen
Weinig geld nodig Bezuinigd op hardware
Nieuwe smartphones Mindere camera
Besturingssysteem up-to-date tot een zekere hoogte Besturingssysteem kan verouderd zijn bij sommige modellen
Ook oudere modellen terug te vinden Moeite met het draaien van apps
Ook met een abonnement te verkrijgen Besturingssysteem uiteindelijk niet meer te updaten
Beveiligingsrisico’s door achterblijven updates

Rekening houden met de nadelen van de smartphone

Het besturingssysteem bij de beste smartphone merken tot 200 euro is in eerste instantie vaak up-to-date. In veel gevallen draaien deze telefoons namelijk op een van de laatste versies van Android. Echter kan een oudere versie na verloop van tijd niet meer geüpdatet worden, waardoor de beveiliging van de smartphone ook achter gaat lopen. Je moet daarom goed op zoek gaan naar een model waar de laatste versie op draait. Zo voorkom je dat jouw telefoon uiteindelijk sneller geïnfecteerd wordt door spyware en kunnen de apps blijven draaien. Ook moet je er bij een telefoon rekening mee houden dat de apps niet altijd even snel opstarten. Een lagere hardware kan namelijk ook leiden tot een langzame werking. Apps die veel trekken van de smartphone kunnen hierdoor gaan haperen.

Begin jouw eigen besparing door een vergelijking

Wil je voor jezelf bekijken wat de beste smartphone merken tot 200 euro zijn en op basis van jouw budget het beste model uitzoeken? Zoek dan direct de modellen op en begin met het vergelijken. Je kunt niet alleen alle prijzen overzichtelijk bij elkaar hebben, maar ook de specificaties. Zo zie je in een oogopslag welke telefoon de beste eigenschappen heeft en voorkom je dat je jouw werkzaamheden niet uit kunt voeren. Uiteraard is dit bij een telefoon voor noodgevallen minder belangrijk dan bij een telefoon die je wel voor dagelijks gebruik gebruikt. Het is van belang dat je zo snel mogelijk aan de slag gaat met de vergelijking, zodat je snel gaat genieten van de nieuwe smartphone en je weer bereikbaar bent voor jouw omgeving.