Smartphones tot 500 euro

Andere  smartphone categorieën: tot 200€| tot 500€| meer dan 500€

 

Inhoud:

Beste smartphone merken tot 500 euro

Lang niet altijd kun je de nieuwste modellen aanschaffen. Veel modellen zijn immers prijzig, waardoor jouw budget niet toereikend is. Ondanks dat er fabrikanten zijn die hun modellen tegen een hoge prijs aanbieden, zijn er ook voldoende toestellen te vinden die voor een lager bedrag op de markt verschijnen. Zo is er voor ieder budget een goede smartphone te vinden. De beste smartphone merken tot 500 hebben jou tevens voldoende te bieden. Onderstaande informatie helpt jou daarom op weg om de beste keuze te maken aan de hand van specificaties en voorbeelden passend bij dit budget.

Een goedkope oplossing met de beste smartphone merken tot 500 euro

De beste smartphone merken tot 500 euro geeft een lange lijst. Dit komt doordat veel merken ook goedkopere varianten van een bepaalde telefoon ontwikkelen, zodat je alsnog kunt genieten van alle voordelen. Echter kan het er ook toe leiden dat er bepaalde specificaties zijn die ervoor zorgen dat de telefoon net iets trager zijn. Dit is het geval bij de Samsung Galaxy A51. Deze telefoon is de goedkopere variant van de S-serie. De hardware mag dan net iets trager zijn, het toestel heeft voldoende specificaties om dit goed te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan vier camera’s op de achterkant. Met deze camera’s kun je foto’s maken zoals je die normaal alleen zou maken met een spiegelreflexcamera. Je hoeft dus nooit meer meerdere apparaten mee op pad te nemen.

Een nieuw merk in de winkels

Een andere telefoon die niet mag ontbreken in de lijst van beste smartphone merken tot 500 euro is Xiaomi. Dit Chinese merk is nog niet heel bekend, maar de telefoons beginnen langzaam in de winkels te verschijnen. De Mi 9T Pro is een van de nieuwste modellen van de fabrikant. Iedere smartphone is uitgerust met verschillende eigenschappen die onderscheidend zijn. Voor een lage prijs krijg je bijvoorbeeld drie camera’s. Ook draait de telefoon op de nieuwste versie van Android, waardoor jouw apps het nog een lange tijd blijven doen. Het besturingssysteem is immers up-to-date te houden, waardoor er ook in de toekomst nog mee te werken valt.

De beste camera’s geïntegreerd in de telefoon

Er zijn nog een aantal merken terug te vinden in de beste smartphone merken tot 500 euro, zoals:

  • Motorola
  • Honor
  • Nokia
  • Google

Naast Samsung en Xiaomi hebben ook deze merken jou voldoende te bieden. De telefoons werken allemaal op Android, wat ervoor zorgt dat je jouw sociale media op de juiste manier kunt onderhouden. Daarnaast zijn de telefoons uitgerust met goede camera’s, krachtige hardware en in meerdere kleuren te bestellen. Zo heb je niet alleen een telefoon die volledig naar behoren werkt, maar ook eentje die bij jouw persoonlijke smaak past. Je wilt er immers ook mee gezien worden nu de telefoons vrijwel onmisbaar zijn in ons straatbeeld.

De prijzen vaststellen met jouw budget

De beste smartphone merken tot 500 euro uitkiezen, blijkt nog niet zo eenvoudig te zijn. Je hebt namelijk verschillende zaken om rekening mee te houden. De eerste is de prijs. Ondanks dat de telefoons tot maximaal 500 euro kosten, kan dit nog te veel zijn voor jouw budget. Je zult daarom eerst moeten bekijken hoeveel je maximaal uit kunt geven aan de telefoon. Pas wanneer je jouw budget vastgesteld hebt, kun je verder gaan kijken naar de merken. Er zijn hiervoor een aantal merken die goedkoper zijn dan de andere. Ook kunnen de prijzen verschillen in de winkels. Vergelijk daarom altijd de mogelijkheden voordat je de telefoon ergens aanschaft. Daarnaast kun je kijken of de telefoon in combinatie met een abonnement goedkoper is. Maandelijks een klein bedrag betalen kan jou immers ook aan een nieuwe telefoon hebben.

De hardware zorgt voor een goede telefoon

Daarna ga je verder naar de hardware van de telefoon. Verschillende merken brengen ook andere specificaties op het gebied van hardware met zich mee. Zo kan het werkgeheugen een grote rol spelen. Afhankelijk van wat jij met jouw telefoon wilt doen en hoeveel apps je erop kwijt moet, moet jouw telefoon niet gaan haperen. Ook is de opslag belangrijk. Veel video’s en foto’s kunnen deze opslag al snel vol laten raken. Met veel sociale media is jouw telefoon dus al snel vol, waardoor bepaalde delen van de telefoon niet goed meer gaan werken. De hardware zorgt er uiteindelijk voor dat jouw telefoon in de toekomst ook nog snel blijft, zelfs als de software geüpdatet wordt.

Jouw smartphone altijd up-to-date

Het besturingssysteem en de accuduur zijn ook twee belangrijke zaken als je naar de beste smartphone merken tot 500 euro gaat kijken. Het besturingssysteem kent verschillende versies. Als je een nieuwe telefoon aanschaft, moet je goed kijken of het besturingssysteem de laatste versie heeft. Alleen dan ben je ervan verzekerd dat alle apps ondersteund blijven. Het zou zonde zijn als er bepaalde apps niet meer meekunnen doordat de software verouderd is. Bovengenoemde merken draaien allemaal op de laatste versie van Android. Hierdoor ga je nooit problemen krijgen. De accuduur toont aan hoe lang je kunt genieten van de telefoon voordat deze weer aan de lader moet.

Wacht niet te lang met de aankoop

Als je zelf op zoek gaat naar de beste smartphone merken tot 500 euro moet je dus op veel zaken letten. Start daarom vandaag nog met het vergelijken van de telefoons en ontdek welke het beste bij jou past. Door op alle specificaties en de prijzen te letten zorg je ervoor dat je nooit een verkeerde keuze maakt. Hoe sneller je over gaat op het vergelijken, hoe sneller je jouw nieuwe telefoon aan kunt schaffen. Uiteindelijk ga je hier geen spijt van krijgen, doordat je op een gedegen manier tot een keuze bent gekomen. Wacht daarom niet te lang en vind jouw beste smartphone waar je weer jaren mee vooruit kunt.