Tele2 smartphone abonnementen

Tele2 smartphone abonnement afsluiten

Tele2 is een provider die interessant is als je goedkoop uit wilt zijn. In veel gevallen is een abonnement inclusief telefoon het goedkoopste bij Tele2. Toch raden wij Tele2 niet aan. De klantenservice bij Tele2 is een van de slechtste van alle telefoonproviders van Nederland. Zolang er niets aan de hand is zit je bij Tele2 goed. Als je veel gebruik maakt van de klantenservice kun je beter een andere telefoonprovider kiezen. Daarnaast is een sim only abonnement met losse telefoon vaak goedkoper dan een telefoonabonnement inclusief telefoon. Tele2 is geen goedkope telefoonprovider voor sim only abonnementen.

Inhoud:

Abonnement Tele2

Bij iedere provider zijn er verschillende abonnementen te vinden. Het is daarom ook niet zo vreemd dat je soms niet meer weet waar je naar moet kijken. Vaak heb je nog een telefoon die het doet, waardoor een sim only abonnement een goede oplossing kan zijn. Aan de andere kant kan het ook zijn dat je de nieuwste modellen in handen wilt hebben. Voor iedere situatie is er een abonnement bij Tele2 te vinden. Deze provider staat daarbij bekend om een goede bereikbaarheid en passende oplossingen voor iedere situatie. Ontdek daarom met onderstaande informatie wat je allemaal kunt verwachten en ga aan de slag met het afsluiten van een nieuw abonnement.

Voor iedereen een abonnement bij Tele2

Een abonnement bij Tele2 afsluiten kan een goede beslissing zijn. Deze provider staat namelijk bekend om een stabiel en snel netwerk, waardoor je er vrijwel geen problemen mee gaat ondervinden. Ook is deze provider al helemaal voorbereid op de komst van 5G, waardoor een overschakeling vlekkeloos zal gaan. De provider heeft hiervoor ook al een groot aantal abonnementen in het assortiment opgenomen, welke in meerdere prijsklassen voor komen. De prijsklassen maken het mogelijk om een bundel te vinden die geheel bij het budget past. Je hebt voldoende data en belminuten tot jouw beschikking en betaalt hier nooit te veel voor.

Altijd de laagste prijs

Zo kun je voor een abonnement bij Tele2 gaan op basis van sim only. Hierbij ben je te allen tijde verzekerd van gratis nummerbehoud. Je hoeft dus niet na het afsluiten van het contract een nieuw telefoonnummer aan jouw contactpersonen door te geven en uit je hoofd te leren. Met een sim only heb je wel de grootste bundels voor de laagste prijs. Je betaalt immers niets voor de telefoon die je in bruikleen hebt. Daarbij profiteer je ook van lage aansluitkosten, waardoor een overstap aantrekkelijker wordt. Je hoeft hiervoor eigenlijk weinig te doen. Zodra je een contract aan wilt gaan bij de telefoonaanbieder wordt alles voor jou in werking gezet. Na het insturen van jouw gegevens zorgt de provider er namelijk voor dat alles geregeld wordt en de overstap automatisch gebeurt.

Geen extra kosten binnen de EU

Welk abonnement bij Tele2 je ook afsluit, je kunt jouw bundel ook in de EU gebruiken. Hiervoor worden geen roamingkosten in rekening gebracht. Bij de hogere bundels vanaf 20 GB en de unlimited opties geldt een maximaal verbruik van 15 GB in het buitenland. Als je dit overschrijdt, geldt er een toeslag. Je kunt dan toch gebruik blijven maken van jouw bundel, maar betaalt een kleine meerprijs. De hoogte van deze toeslag kun je teruglezen in de algemene voorwaarden van de provider. Het is daarom verstandig om deze te allen tijde door te nemen voordat je een abonnement afsluit of voordat je naar het buitenland gaat. Zo voorkom je dat je aan het einde van de maand voor verrassingen komt te staan. Hierin staat ook vermeld welke toeslag er gerekend wordt voor het bellen naar het buitenland.

Ook voor kinderen een speciaal abonnement

Heb je kinderen die verder weg naar school moeten en daarom bereikbaar moeten zijn? Ook dan is er een abonnement van Tele2 te vinden. Dit is de Kids Sim Only. Hierbij is een bundel van 1 GB te vinden en kan er onbeperkt gebeld worden naar drie telefoonnummers binnen Nederland. Jouw kind is hierdoor te allen tijde bereikbaar en kan jou bellen als er een noodgeval is. Er zijn echter nog een aantal voordelen te benoemen aan dit abonnement:

  • Jij hebt de volledige controle
  • Na 1GB kan het kind niet meer internetten
  • Servicenummers zijn geblokkeerd
  • Niet bellen naar het buitenland
  • Lage kosten voor het abonnement

Onbeperkt is ook echt onbeperkt

Als je veel gebruik gaat maken van een abonnement bij Tele2, dan kan het een goede keuze zijn om een unlimited bundel aan te schaffen. Unlimited kent daarbij geen addertje onder het gras. Waar veel providers bij een onbeperkt abonnement toch een bepaald limiet hebben vastgesteld, heeft Tele2 hier geen regels aan verbonden. Onbeperkt is dus echt onbeperkt en je zult niet voor verrassingen komen te staan met betrekking tot de snelheid van het internet of extra kosten omdat je over je bundel heen gaat. Het enige wat je dan hoeft te doen is een BundelBooster aanzetten als je meer dan 5GB per dag gebruikt. Hiermee voorkom je dat de kwaliteit van het netwerk naar beneden gaat. Ook kun je aan het einde van het maand bekijken of je jouw bundel wilt verhogen of verlagen, zodat je er nog meer uithaalt en niet onnodig gaat betalen.

Neem er een nieuw toestel bij

Ook in combinatie met een toestel is een abonnement bij Tele2 mogelijk. Er zijn veel verschillende abonnementen te verkrijgen, maar ook een ruime keuze aan toestellen. Hierdoor heb je direct de nieuwste modellen in handen, zonder al te veel te betalen. Houd er dan wel rekening mee dat de bundels duurder zijn, omdat je een bepaald bedrag voor de telefoon betaalt. Deze wordt gedurende jouw contract afbetaald. Bij een eenjarig contract zitten er extra kosten aan verbonden. Hierbij krijg je namelijk iedere maand een klein bedrag extra om de telefoon af te betalen bij de provider.

Ga jouw eigen abonnement ontdekken

Wil je zelf een abonnement bij Tele2 afsluiten? Bekijk dan direct wat de mogelijkheden zijn op basis van jouw wensen en verbruik en zorg ervoor dat je de beste bundels overzichtelijk bij elkaar hebt staan. Door de prijzen met elkaar te vergelijken zorg je ervoor dat je nooit een verkeerde keuze maakt en ga je ook niet te veel betalen. Bekijk alle mogelijkheden op je gemak en ontdek alle sim only abonnementen en abonnementen met toestel.