Vodafone smartphone abonnementen

Vodafone smartphone abonnement afsluiten

Alle telefoonabonnementen van Vodafone zijn voorzien van een hoge internetsnelheid. Vodafone biedt 4G internet op een eigen netwerk aan. Telefoonabonnementen met 4G zijn bij Vodafone het snelste van alle mobiele providers. Doordat Vodafone internationaal een grote telefoon provider is heeft de telefoon provider het goedkoper gemaakt om vanuit het buitenland te bellen.

Inhoud:

Abonnement Vodafone

Iedere provider heeft een ander abonnement voor je beschikbaar. Je hebt namelijk veel verschillende keuzes, waarbij je de bundels geheel naar eigen wens samen kunt stellen. Ook zijn er direct toestellen tot je beschikking, waardoor je niet zonder toestel komt te zitten als jouw nieuwe abonnement in gaat. Een van de opties die je hebt qua provider is een abonnement bij Vodafone. Deze provider heeft veel voor jou te bieden, waardoor het goed is om de mogelijkheden te bekijken en voor jezelf op een rijtje te zetten. Met onderstaande informatie word je daarom op weg geholpen, zodat je kunt bekijken of deze provider bij jou past.

Een abonnement bij Vodafone dat past bij jou

Een abonnement bij Vodafone kent verschillende vormen. De provider gaat immers al jarenlang mee op de markt, waardoor deze abonnementen ook een grote sprong hebben gemaakt. Zo begon de provider in eerste instantie met sim only abonnementen waar het voornamelijk draaide om belminuten, later kwamen hier de sms-bundels bij. Sinds de komst van de smartphones zijn de internetbundels weer belangrijker geworden. Toch zorgt de provider er altijd voor dat er voor iedereen een passende oplossing is, waardoor je nooit te veel in jouw abonnement hebt zitten en dus ook niet meer gaat betalen dan nodig.

Verschillende bundels te vinden bij de provider

Een abonnement bij Vodafone kent daarom ook verschillende prijzen. Zo zijn de sim only abonnementen al vanaf 12,50 euro te verkrijgen. Hiervoor zijn de bundels in verschillende categorieën opgebouwd:

  • Start M
  • Start L
  • Start XL
  • Red
  • Red Essential
  • Red Together
  • Red Unlimited

Voor veel en weinig belminuten

De Start-bundels zijn voornamelijk voor de mensen die over het algemeen niet veel gebruiken. Hierdoor heb je 150 belminuten beschikbaar, met drie verschillende hoeveelheden aan data. Deze bundels beginnen al vanaf 1 GB en lopen dan geleidelijk op. Bij Red heb je een onbeperkt aantal belminuten en de data begint vanaf 10 GB. Deze abonnementen beginnen pas vanaf 27 euro, maar je krijgt er dus wel veel voor terug. Een abonnement bij Vodafone kan hierdoor aan iedere situatie aangepast worden. Of je nu veel belt of juist weinig, veel met het internet op jouw telefoon doet of vrijwel niet, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Altijd voldoende data beschikbaar

Maar waarom zou je dan een abonnement bij Vodafone afsluiten? De grootste reden is de grote hoeveelheid mogelijkheden die je hebt. Je hoeft niet altijd meer te betalen dan voor de data die je gebruikt. Ga daarom ook niet overstag met een onbeperkt abonnement als je hier niet altijd gebruik van maakt, maar pak ook geen te kleine bundel. Als je meer gaat verbruiken, dan zitten hier immers ook veel kosten aan verbonden. Hiervoor kun je weer extra bundels aanschaffen bij de provider. Zo kun je toch profiteren van extra data, zonder dat je hier heel veel per MB voor gaat betalen. Daarnaast zijn er extra bundels beschikbaar voor wanneer je een langere tijd naar het buitenland toe gaat.

Een kort overzicht van de prijzen

Onderstaande tabel geeft in het kort ieder abonnement bij Vodafone weer in combinatie met de prijzen en de bundel die hierbij hoort. Ook staan de verschillen erbij vermeld voor een eenjarig en tweejarig contract. Deze prijzen zijn gebaseerd op een sim only abonnement.

Bundel 1 jaar 2 jaar
Start M 13,50 voor 150 belminuten + 1 GB 12,50 voor 150 belminuten + 1 GB
Start L 16,50 voor 150 belminuten + 2 GB 15,50 voor 150 belminuten + 2 GB
Start XL 19,50 voor 150 belminuten + 3 GB 18,50 voor 150 belminuten + 3 GB
Red 32,00 voor onbeperkt belminuten en 20 GB 31,00 voor onbeperkt belminuten en 20 GB
Red Essential 28,00 voor onbeperkt belminuten en 10 GB 27,00 voor onbeperkt belminuten en 10 GB
Red Together 36,00 voor onbeperkt belminuten en 50 GB 35,00 voor onbeperkt belminuten en 50 GB
Red Unlimited 41 euro voor onbeperkt belminuten en GB 40 euro voor onbeperkt belminuten en GB

Besparingen maken door een langer contract

Een abonnement bij Vodafone voor 2 jaar kan voordeliger uitpakken dan wanneer je voor een jaar een contract aangaat. Echter heb je met een jaar meer vrijheid, doordat je na een jaar weer op zoek kunt naar een ander abonnement. Zo is wisselen tussen providers ook eenvoudiger en kun je jezelf ieder jaar weer veel geld gaan besparen. Als je echter tevreden bent met de diensten van Vodafone dan kun je voor de voordelige oplossing gaan en bekijken welke opties er zijn. Zo kun je ook gelijk gaan kijken naar de abonnementen in combinatie met een toestel, waardoor je van nog meer gemakken bent voorzien. Een nieuw toestel is immers ook eens in de zoveel tijd nodig om bereikbaar te blijven.

Vind het abonnement waar jij mee vooruit kunt

Wil je zelf ontdekken welk abonnement van Vodafone het beste bij je past? Ontdek dan vandaag nog de mogelijkheden door de prijzen op te vragen, zodat je ze kunt gaan vergelijken. Je kunt dit doen op basis van jouw wensen en eisen, waarbij het budget ook in het achterhoofd gehouden wordt. Aan het einde van de dag ben je hier alleen maar gebaat bij. Je gaat nooit te veel betalen en kunt een abonnement afsluiten waar je alleen maar voordelen aan kunt beleven. Wacht daarom niet te lang en begin direct met het vergelijken van alle prijzen. Zo is de overstap snel gemaakt en kun je gaan genieten.