Apple iPhone

Apple iPhone

Bekijk hier alle abonnementen met een Apple iPhone.

Inhoud:

Alle iPhone abonnementen vergelijken

Hieronder kan je alle iPhones met een abonnement vergelijken en direct afsluiten. Zoek je gewenste model eerst en vergelijk daarnaar alle aanbiedingen om de goedkoopste iPhone abonnement af te sluiten.

Apple abonnement

Op zoek gaan naar een nieuw abonnement is niet altijd eenvoudig. Zeker wanneer je hier een nieuwe telefoon bij wilt hebben, kan het al snel lastig worden om een mogelijkheid te vinden die binnen jouw budget past. Voornamelijk de nieuwste modellen kunnen de prijs flink opdrijven, waardoor deze niet meer te betalen is. Toch bestaan er ook abonnementen waar je met een laag budget terecht kan, zolang je genoegen neemt met een iets ouder model. Een Apple telefoon in combinatie met een abonnement brengt in ieder geval voldoende mogelijkheden met zich mee. Onderstaande informatie helpt jou op weg door middel van alle kennis die je nodig hebt om een goed abonnement te vinden.

Een vast bedrag per maand met Apple

Als je op zoek gaat naar een Apple telefoon in combinatie met een abonnement, dan weet je vaak al welk model je wilt hebben. Echter moet je hier wel realistisch mee blijven. Kun je de maandelijkse kosten die bij een nieuw model komen kijken betalen of moet je uit gaan kijken naar een goedkoper model? De nieuwere modellen kennen namelijk een bepaald bedrag dat per maand betaald moet worden naast de abonnementskosten, zodat de telefoon afbetaald wordt en je deze daadwerkelijk in eigen beheer krijgt. Hoeveel dit is, is onder andere afhankelijk van de provider waar je jouw abonnement af wilt sluiten en de contractduur die je hierbij wenst te hebben.

Afhankelijk van de duur van het contract

De looptijd van het contract is een van de grootste factoren voor de bijbetaling van jouw Apple. Een eenjarig of tweejarig contract behoren tot de mogelijkheden. Bij een eenjarig contract zal de eenmalige bijbetaling hoger liggen en is vaak de maandelijkse prijs die je betaalt voor jouw abonnement ook hoger. Een tweejarig abonnement brengt in dit geval een voordeligere prijs met zich mee. Toch zul je bij de nieuwste modellen nog een flinke bijbetaling krijgen. Dit zijn de eenmalige kosten die de provider vraagt om de telefoon in bruikleen te krijgen. Door twee jaar aan de provider verbonden te zitten kun je jezelf echter wel veel geld besparen. De prijzen die bij jouw abonnement komen kijken, moeten altijd overzichtelijk bij elkaar worden gezet voordat je een contract aangaat.

Jouw telefoonlening wordt geregistreerd

Een Apple bij een abonnement is nooit gratis. In feite betaal je deze af door middel van jouw abonnementskosten. Echter kan het zijn dat je geen bijbetaling hebt. Dit is voornamelijk bij de oude modellen het geval. Deze telefoons worden echter wel als lening gezien. Hierdoor zijn er veel regels op van toepassing, waaronder een BKR-registratie. Deze registratie wordt alleen toegepast wanneer jouw telefoon een waarde heeft die hoger dan 250 euro is. Bij een Apple toestel is dit vrijwel altijd het geval. Zeker als je een van de modellen wilt hebben die alle apps kan installeren, zul je dus geregistreerd worden. Deze registratie heeft echter geen gevolgen voor het aanvragen van andere leningen of een hypotheek.

Stel zelf jouw bundel samen

Als je gaat kijken naar een abonnement met een Apple telefoon, dan kun je jouw bundel samenstellen op basis van een aantal zaken:

  • Het aantal belminuten
  • Het aantal sms’jes
  • De hoeveelheid data

Tegenwoordig zijn de prijzen voor het aantal belminuten en sms minimaal. Mensen gebruiken deze immers veel minder, waardoor je voor 5 euro bij sommige providers al een onbeperkte bundel hebt. Als je dan gaat kijken naar de data, dan lopen de prijzen ineens op. Dit ga je ook terugzien bij een abonnement in combinatie met een toestel. Daarbij wordt ook nog een bepaald bedrag per maand gevraagd voor het toestel. Uiteindelijk kan het ertoe leiden dat je 40 euro of meer per maand kwijt gaat zijn.

Een overzicht van de mogelijke prijzen

Onderstaande tabel geeft jou meer inzicht in de verschillende modellen en de eventuele prijzen die hierbij komen kijken. De prijzen zijn op basis van een abonnement bij Tele2, waar uit wordt gegaan van een bundel van 7 GB aan data en 200 belminuten/sms.

Model Maandbedrag
iPhone 11 €43,00 + eenmalig €35,70
iPhone Xr €39,00 + eenmalig €35,70
iPhone 8 Plus €37,00 + eenmalig €35,70
iPhone 7 €26,00 + eenmalig €35,70
iPhone XS €28,00 + eenmalig €35,70

De kostenopbouw staat vermeld bij de telefoon

Ook bij andere providers liggen de prijzen rond deze bedragen. Een Apple telefoon kan hierdoor een gunstige oplossing zijn. Je zult daarbij altijd goed op moeten letten hoe de bundel samengesteld is. Als je op de informatie klikt bij de gewenste provider zie je in een oogopslag wat je gaat betalen en kun je onderaan ook een tabel vinden met de kostenopbouw. Een telefoonaanbieder is verplicht om de complete kostenopbouw te vermelden, zodat je als consument inzicht krijgt in de kosten en hoeveel je voor de telefoon betaalt in het abonnement. Daarnaast betaal je te allen tijde eenmalige kosten voor het aansluiten van het abonnement en de levering van de telefoon.

Zoek de beste provider voor jouw iPhone

Wil je zelf op zoek gaan naar een Apple telefoon met abonnement of zoek je liever alleen een Apple telefoon? Ontdek dan de mogelijkheden door de prijzen met elkaar te gaan vergelijken. Door een vergelijking van de prijsopgaven te maken ontdek je precies wat de opties zijn en hoe deze aansluiten bij jouw budget. Doordat je meerdere providers met elkaar kunt vergelijken voorkom je ook dat je een goede deal misloopt. Wacht daarom niet te lang en begin vandaag nog met het opvragen van de prijzen, zodat je binnen enkele dagen het contract af kunt sluiten en kunt gaan genieten van jouw nieuwe telefoon.