T-Mobile smartphone abonnementen

T-Mobile smartphone abonnement afsluiten

T-mobile is een goedkope telefoonprovider. Echter wordt bij T-mobile bespaard op het netwerk en de klantenservice. De meeste Nederlanders hebben geen last van het minder goede netwerk van T-mobile. Alleen als je in uithoeken van Nederland woont kun je beter een ander netwerk dan T-mobile kiezen. Bij T-mobile krijg je vanaf 1 GB datalimiet 4G internet op je mobiel.

Inhoud:

T-Mobile

Heb jij een alles in één pakket nodig, dan maak je het beste een goede vergelijking van wat er wordt aangeboden. En T-Mobile is dan één van de aanbieders. Een alles in één pakket bestaat uit internet, televisie en een vaste telefoonlijn. Omdat je deze drie in één contract afsluit, betaal je dan minder. Vaak geven aanbieders ook een interessante korting als je bij hen voor het eerst een alles in één pakket aanschaft. Hier lees je over de pakketten en de prijzen die T-Mobile momenteel aanbiedt en kom je exact te weten wat je daarvoor terugkrijgt.

De kosten

T-Mobile biedt drie pakketten aan, namelijk Basic, Fast en Premium. De prijzen en wat je ervoor terugkrijgt vind je in de volgende tabel.

T-Mobile pakket Inhoud Prijs
Basic 50 Mbit/s internet

1 televisie

Geen extra zenderpakketten

Vast bellen

Elke maand gratis aanpassen

Eenmalig €30

€32,50 per maand eerste 6 maanden

€47,50 maandelijks daarna

Fast 100 Mbit/s internet

1 televisie

Geen extra zenderpakketten

Vast bellen

Elke maand gratis aanpassen

Eenmalig €30

€37,50 per maand eerste 6 maanden

€52,50 maandelijks daarna

Premium 1000 Mbit/s glasvezelinternet

1 televisie

Geen extra zenderpakketten

Vast bellen

Elke maand gratis aanpassen

Eenmalig €30

€42,50 per maand eerste 6 maanden

€57,50 maandelijks daarna

Waar moet je op letten?

De prijzen in de tabel vertellen je de minimale kosten voor een alles in één pakket bij T-Mobile. Wil je hier extra zenders, meer televisies of een beter belpakket aan toevoegen, dan betaal je meer. Hoeveel dit is, daar gaan we hierna op in. Een tweede aandachtspunt dat je moet begrijpen is dat T-Mobile jou alleen sneller internet kan aanbieden als dat op jouw adres ook beschikbaar is. Stel, jij bent nog niet op het glasvezelnet aangesloten, dan is het Premium pakket voor jou niet beschikbaar. Woon je op een adres waar de verwachte maximumsnelheid onder de 50 Mbit/s ligt, dan heeft het geen nut om een Fast pakket af te sluiten. Het is dus niet zo dat je altijd de mogelijkheid hebt om een pakket te kiezen. De omstandigheden bij jou thuis zijn hier een grote bijdrager aan.

Je contract uitbreiden

De kostentabel geeft je de mogelijkheden die je hebt als je een standaard pakket uitkiest, zonder extra opties en toevoegingen. Wil je wel meer televisiezenders, dan bestel je deze per pakket en gaat de maandelijkse prijs omhoog. We hebben hier een opsomming gemaakt van de extra opties die je door T-Mobile worden aangeboden.

  • Extra televisies: wil je op meerdere televisies tegelijkertijd kunnen kijken, dan heb je voor elke televisie een Interactieve TV Box van T-Mobile nodig. Je betaalt daarvoor bij hen per televisie €5 per maand extra. Je mag in totaal voor 4 televisies een kastje bestellen en laten installeren.
  • Extra zenderpakketten: bij het standaard pakket van T-Mobile krijg je 64 zenders en daarvan zijn 45 zenders in HD. Wil je hier extra zenders aan toevoegen, dan betaal je hier per maand ook meer voor. Kies bijvoorbeeld voor een Kids & Music -, Entertainment-, Infotainment-of Internationaal Pakket voor €3,75 per maand extra. Uiteraard zijn er ook filmpakketten (€15 per maand), sportpakketten (€7,50 – €15 per maand) en een erotiekpakket (€10 per maand) die je toe kunt voegen.
  • Extra belpakket: met een standaard pakket bel je voor €0,13 per minuut naar vaste lijnen en mobiele telefoons. Kies je voor Unlimited Vast Bellen, dan betaal je €7,50 per maand extra, maar kun je onbeperkt bellen naar alle vaste nummers in Nederland . Wil je dat ook voor mobiele nummers, dan kies je Unlimited Vast Bellen Plus en betaal je €12,50 per maand extra.

Alles in één of alleen internet en tv bij T-Mobile

Met een alles in één pakket van T-Mobile krijg je een vaste lijn om mee te bellen. Er zijn echter nog weinig mensen die een vaste lijn gebruiken. Mobiele abonnementen zijn vaak zo goed dat het goedkoper is om met je handy te bellen. Je betaalt minimaal €2,50 extra per maand voor een dienst die je mogelijk helemaal niet gebruikt. Daarom kun je bij T-Mobile ook een internet en tv pakket afsluiten voor prijzen die beginnen bij €30 per maand voor de eerste 6 maanden en daarna €45 per maand. Daarna kun je deze net zo uitbreiden als de andere pakketten.

Hoe onderscheidt T-Mobile zich van de rest?

De inhoud van de pakketten van T-Mobile is niet erg anders dan die van de rest. Het is een DSL internet aanbieder, dus sneller internet dan 100 Mbit/s krijg je niet tenzij je al glasvezels hebt. Sneller internet heb je ook in de meeste gevallen niet nodig. T-Mobile onderscheidt zich van andere grote internet- en televisieaanbieders, omdat ze goed geprijsd zijn en ook een interessante korting geven als je naar hen overstapt. Iedere nieuwe klant krijgt de eerste 6 maanden een korting van €15 per maand, wat betekent dat je dus €90 bespaart. Op voor de extra zenders betaal je de eerste maand een lagere prijs. Bij T-Mobile krijg je waar voor je geld en kun je voor vrij weinig maandlasten al een heel degelijk pakket samenstellen.

Vergelijk offertes

De beste manier om een aanbieder te vinden voor jouw alles in één pakket is door een vergelijking te maken. Je kijkt dan naar de prijs, de inhoud van de abonnementen en de algemene voorwaarden. Bij ons maak je deze vergelijking gemakkelijk, vrijblijvend en kosteloos. Zo zie je snel welke alles in één aanbieder voor jou het beste pakket samenstelt.